VIP Program

Katılımcılarımızın önemli müşterileri ve potansiyel müşterileri VIP olarak kabul edilecektir. Bu ücretsiz hizmet, katılımcı firmalarımızın VIP listesine gönderilecek olan VIP yaka kartı ile fuar alanına sıra beklemeden girmelerine, fuar alanında kurulacak olan VIP Lounge hizmetinden yararlanmalarına olanak tanıyacaktır.


Konferans Programı

Food & Nutritional Ingredients Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek Konferans Programı dahilinde hem yurtiçinden hem yurtdışından gelen uzmanlar tarafından gerçekleştirilecek sunumlar ile fuar ziyaretçileri katılımcı firmaların ve üniversitelerin en yeni ürün, formülasyon ve teknolojileri hakkında bilgi sahibi olma fırsatı yakalayacaklar


Alım Heyeti Programı

Alım heyeti programı dahilinde potansiyel alıcılar ve katılımcılar fuar süresince özel B2B alanında ikili görüşmeler yapma olanağına sahip olacaklar.


Matchmaking Programı

Program, katılımcıların ve ziyaretçilerin fuar öncesinde oluşturulacak randevu programı ile fuar boyunca alanda ikili görüşmeler gerçekleştirmelerine fırsat sunarken, daha güçlü işbirlikleri kurmalarına zemin hazırlayacaktır.

Organizatör